Voorkom een slechte deal!

Funderingsadvies aanvragen

Weet wat je (ver)koopt

Bij de overdracht is het belangrijk om te weten of het pand op een goede fundering staat. Duidelijkheid over de fundering voorkomt problemen zoals aansprakelijkheid en claims.

“Als ik dit had geweten, dan had ik dat huis nooit gekocht.”

Als je een pand koopt

Als je je droompand wilt gaan kopen, ga dan altijd na hoe het met de fundering gesteld is. Een slechte fundering kan een pand waardeloos maken. Als bijvoorbeeld de palen rot zijn, of als de woning verzakt, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Funderingsherstel is niet altijd mogelijk. En als het mogelijk is, dan zijn de kosten enorm. Een funderingsadvies geeft duidelijkheid over de staat van de fundering.

Als je een pand verkoopt

Bij de verkoop van een pand ben je verplicht om verborgen gebreken te melden. Een slechte fundering valt hier ook onder. Soms is het overduidelijk dat er iets niet in orde is met de fundering. In andere gevallen, of om juist uit te sluiten dat er iets mis is met de fundering is het verstandig om een funderingsadvies te laten uitvoeren. Zo voorkom je dat je achteraf alsnog aansprakelijk wordt gesteld voor grote schade.

Voorkom een slechte deal!

Zorg voor de (ver)koop van een pand dat je op de hoogte bent van de fundering.
Vraag direct vrijblijvend een funderingsadvies aan:

Funderingsadvies aanvragen